Despre curs:

Revisal sau Registrul de Evidenta Informatizata a Salariatilor este o aplicatie ce trebuie completata de catre toti angajatorii care au obligatia de a transmite datele conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. Necompletarea corecta si netransmiterea datelor genereaza amenzi usturatoare, care pot ajunge pana la 8.000 lei, de aceea departamentele resurse umane, acorda o deosebita importanta specializarii unei persoane care sa cunoasca aspectele privitoare la folosirea acestei aplicatii. Oferta noastra propune o dezvoltare a subiectului abordat general in cadrul cursului de Inspector resurse umane si o aprofundare a acelor elemente ce ridica destule semne de intrebare in activitate, situatii specifice, clarificari, cunaosterea exacta a modului de lucru, a elementelor de inserat, precum si a amenzilor pe care le genereaza. De asemenea cursul va aborda si relatia cu autoritatile dar si raportarile ce le genereaza aplicatia.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • operarea eficienta si profesionala in aplicatia REVISAL;
  • introducerea date angajator si salariat si datele contractului individual de munca, act aditonal, decizii;
  • operarea cu mai multi angajatori;
  • termene de operare si transmitere;
  • folosirea optiunii corectie, modificare;
  • sanctiuni contraventionale;
  • folosirea optiunii sporuri;
  • emiterea de diverse rapoarte pentru salariat sau unitate.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Abordarea teoretica dar mai ales practica aduce o lumina noua in domeniul operarii REVISAL, aplicatie extrem de importanta astazi pentru toate companiile si institutiile care detin si gestioneaza personal. In cadrul cursului vor fi abordate teme precum parametrii de lucru, angajatori multiplii, inserare date privind salariati, angajatori si actele bilaterale dintre acestia, folosirea diferitelor optiuni din cadrul aplicatiei, amenzile ce pot fi aplicate in domeniu, precum si rapoartele pe care aplicatia le genereaza, exportul, tiparirea acestora dar si alte aspecte practice.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: