Despre curs:

Fisa postului reprezinta un element important in ansamblul relatiilor de munca, definind locul si rolul unei persoane in structura de personal al unei organizatii. O fisa de post gresit inteleasa si desigur gresit intocmita, poate genera prejudicii societatii, prin aceea ca intinderea obligatiilor salariatului nu cuprinde toata aria acestuia de lucru, generand astfel pierderi, timpi morti si chiar litigii de munca cu rezultate nefavorabile pentru institutii. Reglementarea corecta a fisei postului conduce la o structurare mai buna a grilei de personal a societatii. Cursul se adreseaza atat companiilor si institutiilor publice care doresc sa isi specializeze personalul dar si persoanelor care doresc sa inteleaga si sa defineasca corect rolul si locul fisei postului, care doresc sa cunoasca maniera de intocmire, modificare, actualizare si implementare a fisei postului.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • cunoasterea rolului si locului fisei postului;
  • intelegerea mecanismelor de intocmire, modificare, actualizare, revizuire a fisei postului;
  • adaptarea fisei postului la locul de munca specific caruia i se adreseaza;
  • gestionarea fisei postului, cand, cum, de ce?;
  • importanta fisei postului in ansamblul relatiilor de munca ;
  • modele de fisa postului;
  • factori implicati in intocmirea fisei postului;
  • rezultatele obtinute prin implementarea unei fise de post profesionale vs fisa post copiata internet.

Ce vom studia in cadrul cursului:

In cadrul cursului vor fi aprofundate practic procesele ce trebuie cunoscute pentru elaborarea unei fise de post profesionale, cunoasterea corecta a rolului si locului acestia in ansamblul relatiilor de munca, exemplificarea si lucrul concret pe cateva modele practice cu studii de caz dar si modalitatea de modificare, revizuire, actualizare a fisei postului cu toate implicatiile acesteia. De asemenea vor fi abordate si teme de interes precum, refuzul salariatului de a semna fisa postului, aspecte abuzive inserate in cuprinsul fiselor de post, dificultati intalnite in procesul de elaborare a fisei postului, identificarea corecta a ariei de competenta si factorilor implicati in alcatuirea acesteia.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: