Despre curs:

Va propunem ca in cadrul cursului de „Public Speaking” sa invatam maniera eficienta de expunere a unei prezentari publice, astfel incat auditoriul sa fie captivat si sa isi mentina interesul pentru ideile ce sunt transmise. Cursul isi propune sa pregateasca participantii in vederea utilizarii tehnicilor de comunicare eficiente, tehnici de gestionare a situatiilor aparute, evitarea emotiilor stanjenitoare, dar si coordonarea eficienta a participantilor dificili. Vor fi abordate teme privind pregatirea prezentarii, implicarea publicului, pastrarea interesului acestuia, utilizarea mijloacelor de transmitere a unei prezentari, audio, video, formule de adresare si gestionare a intrebarilor venite din partea publicului.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • vom cunoaste metode eficiente de pregatire a unei prezentari;
  • invatam sa structuram continutului prezentarii in functie de participanti si de timpul alocat;
  • dobandim abilitatea de gestionare a emotiilor si transformarea acestora intr-un factor pozitiv;
  • cunoastem modalitatea de interactiune cu participantii;
  • depindem capacitatea de gestionare a situatiilor tensionate ce pot apare pe parcursul prezentarii;
  • vom deprinde abilitati de limbaj verbal,  limbaj non verbal si de limbaj paraverbal;
  • cunoasterea modalitatilor moderne de expunere a unei prezentari, flipchart, proiector, etc.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Introducere in comunicare. Tehnici de comunicare, limbajul verbal, cum incep si cum inchei o prezentare, abilitati de exprimare, limbajul nonverbal, atitudine, gestica, mimica, privire, limbajul paraverbal, volum, respiratie, intonatie. De asemenea in cadrul cursului vor fi analizate practic diverse grupuri carora sa ne adresam si dificultatile ce pot apare in relatia cu acestea pentru detensionarea anumitor situatii ce pot apare in relatia comunicator – auditoriu. Prezentarea eficienta a discursului, astfel incat acesta sa nu plictiseasca si sa mentina atentia publicului vie. De asemenea vor fi abordate teme precum realizarea unei prezentari eficiente, folosirea powerpoint, a flipchartului dar si a proiectorului.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: