Despre curs:

Conflictul este parte a vietii noastre de zi cu zi si se iveste in diferite ocazii, fie ca ne certam cu prietenii, fie cu colegii de la servici, fie cu familia sau cu vecinii, insa ceea ce ne scapa adesea din vedere este ca acesta apare ca urmare a exprimarii propriei identitati ce difera de a celorlalti, astfel, de cele mai multe ori conflictele sunt normale. Ceea ce trebuie stiut este cum sa gestionam aceste tensiuni conflictuale, astfel incat sa nu degenereze in situatii critice si mai mult cum putem transforma o stare conflictuala intr-o situatie benefica pentru dezvoltarea personala sau a organizatiei. Pentru rezolvarea conflictului este nevoie de deschidere, disciplina, respect, tact si creativitate.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • cunoasterea sursele conflictelor;
  • tipurile conflictelor si prevenirea acestora;
  • prevenirea conflictelor;
  • metode eficiente de rezolvare a conflictelor;
  • etapele solutionarii conflictelor;
  • conflictele la locul de munca;
  • diminuarea efectelor conflictelor;
  • transformarea in factori pozitivi a consecintelor negative ale conflictului

Ce vom studia in cadrul cursului:

Desi o parte importanta a vietii agitate din zilele noastre, conflictele pot genera pericole sociale si materiale majore astfel ca un management corect si eficient al acestora constituie o conditie de prevenire, de gestionare a conflictelor aparute dar si de pozitivare a efectelor negative ale acestora. O atentie deosebita vom acorda conflictelor de munca, atat in relatia angajat-angajator dar si in relatia dintre salariati, care urmarind diferite interese personale genereaza stari conflictuale, extrem de periculoase pentru organizatiile unde activeaza, randamentul acestora fiind destul de redus daca nu chiar unul negativ. Prin jocuri de rol ne propunem sa aducem mai aproape de participantii la curs tematica propusa.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: