Despre curs:

Cursul de parenting are ca scop facilitarea unei relatii optime cu copilul in vederea dezvoltarii echilibrate a acestuia, a depasirii obstacolelor sau ridicarii eventualelor barierelor instalate, asadar o dezvoltare armonioasa a copilului, aspect dorit de catre toti parintii pentru puisorii lor. De asemenea, cursul urmareste instruirea parintilor care trebuie sa isi specializeze in permanenta relatia cu copii lor capatand abilitati noi, abordand o relatie de deschidere atunci cand se implica in viata copiilor, adoptand obiceiuri si atitudini adecvate pentru a se integra in cadrul relatiei parinte-copil.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • identificarea nevoilor copilului si raspunsul la acestea;
  • comunicarea eficienta cu copilul atunci cand acesta exprima emotii;
  • comunicarea eficienta cu copilul in situatii de criza;
  • imbunatatirea increderii in sine a copilului;
  • relationarea pozitiva cu copilul;
  • valorificarea eficienta a timpului liber al copilului;
  • cunoasterea importantei regulilor dar si a recompenselor pentru copii;
  • definirea agresivitatii, inteligenta emotionala si creativitatea
  • abordarea subiectelor delicate in relatia cu copilul.

Ce vom studia in cadrul cursului:

In cadrul cursului vom invata sa fim parinti mai buni, sa intelegem copiii si sa comunicam eficient cu acestia, de asmenea in cadrul cursului vom studia tipurile de temperamente pe care le intalnim, vom identifica copiii problema, agresivi, cauza agresivitatii dar mai ales solutia pentru aceasta. Desigur, in cadrul cursului va fi abordata tema „rasfatului” copiilor, cand si cum trebuie motivati astfel incat sa nu ii trnsformam in copii problema, vom studia metodele de comunicare eficiente si vom demonta dictonul „bataia e rupta din rai” care nu numai ca este ineficienta dar si creeaza adevarate ziduri intre parinti si copii. De asemenea multe alte teme vor fi abordate in cadrul cursului.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: