Despre curs:

Dezvoltarea armonioasa a copilului presupune dezvoltarea mintii si corpului in perfect echilibru, astfel incat, acesta sa fie pregatit fizic si emotional pentru viitorul sau. Cursul este adresat pentru doua grupe, respectiv 7-10 ani si 11-14 ani, fiind axat pe antrenarea permanenta a capacitatii de gandire dar si a dezvoltarea capacitatii fizice. In cadrul cursului vor avea loc antrenamente fizice, exercitii de abilitati practice, competitii destinate stimularii capacitatii de gandire, concursuri, jocuri de grup ce au ca scop dezvoltarea psiho-sociala a copiilor, identificarea abiltiatilor acestora dar si inlaturarea eventualelor deficiente de comportament, cum ar fi agresivitatea, timiditatea, etc.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • vom cunoaste si vom intelege mai bine copilul nostru;
  • asiguram bazele unei dezvoltari armonioase a acestuia;
  • obtinem o fisa de posibile aptitudini identificate pe parcursul cursului;
  • copilul nostru va fi mai pregatit pentru viata sociala de adult;
  • copilul va dezvolta abilitati si inclinatii catre sport si catre sanatate;
  • vom inlatura intr-o mare masura eventualele deficiente de comportament;
  • capacitatea de concentrare si atentie a copilului va creste;
  • dezvoltarea capacitatii creative.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Copii vor fi antrenati intr-o gama larga de exercitii fizice dar si exercitii menite sa le stimuleze imaginatia si capacitatea de gandire, vor fi aduse in discutie teme precum o nutritie sanatoasa, ce e bine si ce e rau. Jocurile sociale practicate in cadrul cursului au scopul direct de a elimina timiditatea, acolo unde exista, de a tempera iesirile necontrolate dar si de a elimina agresivitatea din atitudinea copiilor. Desigur, in cadrul cursului calculatorul va fi eliminat, copii urmand sa inteleaga si sa deprinda abilitati in lipsa acestuia cum ar fi dezvoltarea simturilor si a memoriei, cunoasterea normelor de igiena, intelegerea conduitei sociale, aprecierea sportului si educatiei fizice ca baza a unei vieti sanatoase, educarea in spiritul conceptului „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” . Sportul si exercitiile fizice vor cuprinde 60% din totalul sedintei de curs, desigur practicate intr-o maniera jucausa, usor de asimilat si apreciat de catre copii.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: