Despre curs:

Imaginatia si creativitatea copilului trebuie in permanenta stimulate, astfel, ce metoda mai buna de stimulare poate fi decat arta? Cursul de pictura propus de noi se adreseaza pentru doua categorii de varsta 7-10 ani, respectiv 11-14 ani. In prima categorie, 7-10 ani fiind studiate elemente privitoare la tehnicile de desen, culoare si contrastele de culoare, cursul va fi sub forma unui joc, in care tinerii pictori vor putea sa isi exprime creativitatea, imaginatia si sa isi dezvolte abilitatile artistice. Cea de a doua categorie, 11-14 ani, va aborda pe langa notiunile de baza, culoare, contrastele, tehnici de lucru si notiuni de istoria artei, incursiune in lumea cuprinzatoare a picturii. De asemenea, vom studia diferitele parti anatomice pe care le vom reprezenta, volumetria, portret si vom realiza lucrari cu diferite materiale de lucru, acuarela, guase, carbune.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • abilitatea de a intelege si de a ne bucura de pictura;
  • capacitatea de a distinge contrastele si de a le folosi corect;
  • cunoasterea tehnicilor de lucru;
  • cunoasterea noriunilor de baza in pictura;
  • pentru grupele mari, notiuni de baza de istoria artei;
  • realizarea de desene cu tehnici diverse de lucru;
  • descoperirea talentului si inclinatiei spre arta, acolo unde acestea exista.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Intr-o maniera de lucru degajata, relaxanta si deschisa, propice pentru dezvoltarea abilitatilor artistice, participantii la curs, bucurandu-se de darul artei, de bucuria culorilor, invatand despre acestea, studiind tehnici de lucru, vor afla lucruri noi despre istoria artei, despre colorimetrie, vor picta cu diferite tehnici de lucru, cu diferite materiale, isi vor descoperi talentul si isi vor dezvolta abiltiatile de studiu, abilitatile sociale, vor intelege ca arta are un rol si loc insemnat in societate. Talentul fiecarui participant la curs va fi pus in valoare prin studiu individual prin exprimarea propriei creativitati, prin motivarea pozitiva . Colorimetrie, volumetrie, portret, natura, imbinare culori, contraste sunt doar cateva dintre elementele studiate in cadrul cursului.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: