Managementul reputatiei

Curs managementul reputatiei

Notorietatea si reputatia este un atribut esential pentru cei care lucreaza in pozitii cheie in companii, pentru specialisti, profesionisti, artisti, cei care activeaza in vanzari, etc . Asadar pentru dezvoltarea unei cariere de succes, notorietatea isi are rolul si locul sau destul de important, de multe ori poate chiar esential, astfel cursul este necesar si util tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa isi protejeze notorietatea, celor care inteleg rolul acesteia in gestionarea si coordonarea vietii publice, tot mai expusa in zilele noastre prin dezvoltarea mijloacelor de comunicare online.

Curs organizare de evenimente - event planner

Orice eveniment indiferent de anvergura acestuia ar trebui sa se bucure de o planificare riguroasa pentru a i se asigura succesul acestuia. Cursul de Organizare Evenimente isi propune sa asigure cunostintele si notiunile necesare pentru a crea un concept de eveniment unic, care sa intruneasca si sa respecte conditiile de tematica, spatiu, cerinte clienti, buget . Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi inceapa o cariera in domeniu, celor care doresc sa isi dezvolte propria afacere in domeniu sau care au nevoie sa organizeze evenimente pentru compania in care activeaza.

Curs de comunicare

Prin cursul de Comunicare ne propunem sa deslusim secretele unei abordari eficiente a abilitatii de comunicare, sa identificam maniera optima de adresare si relationare cu persoanele din jurul nostru, cu grupurile, carora sa ne adresam si carora sa le putem impartasi idei, opinii, abilitati. In cadrul cursului vom contribui la dezvoltarea abilitatii de a asculta si de a ne face ascultati la randul nostru, de a spune lucrurile clar si concis de o asa maniera incat sa nu lasam loc de interpretari si ambiguitati.

Curs prezentare eficienta la interviu

Cu totii vrem ca la interviurile de angajare sa fim cei selectati in detrimentul celorlalti, insa pentru asta trebuie avute in vedere un set de reguli si cateva mici trucuri pentru a reusi sa impresionezi un potential angajator. Cursul isi propune o abordare pragmatica a temei, cu jocuri de rol, pentru a instrui astfel participantii in aflarea celor mai bune metode de abordat la angajare. Desigur, pentru o abordare corecta a cursului se vor identifica tipologia candidatului dar si cateva tipuri de potentiali angajatori si tipuri de interviu la care poate lua parte pentru a studia cea mai buna metoda, aceea care conduce spre succes.

Curs prezentare eficienta la interviu

Operatorul pe mașini cu comandă numerică este o meserie din ce în ce mai căutată pe piața actuală a muncii din România! Precizia, calitatea constantă în prelucrare și volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele..

Unde ne gasiti

Pitesti: 0784.045.025, 0784.333.777, fax : 0348.436.899,
Brasov: 0760.031.178, 0786.333.103, fax : 0368.466.565,
Bucuresti: 0786.333.100, fax : 031.436.11.43,
Valcea: 0765.708.877,
Slatina: 0786.489.888
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Inscriere curs

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top