Curs dezvoltare personala copii
Despre curs:

Curs dezvoltare personala copii

Tu stii cine e copilul tau? Ce poate? Ce abilitati are? Ce limite are? Acestea sunt intrebari la care poate multi nu gasesc raspuns, ca sa nu mai spunem ca multi nu si-au pus vreodata asemenea intrebari. Cursul propus de noi are ca obiective identificarea raspunsului la aceste intrebari, descoperirea eului personal al fiecarui copil si dezvoltarea acestuia, astfel incat abiliattile sale, capacitatea sa emotionala sa poata fi folosite in viata de adult. Important de stiut faptul ca, un copil cu o inteligenta emotionala dezvoltata isi gestioneaza mai bine emotiile, poate relationa corect cu ceilalti, stie sa fie asertiv, coerent in actiunile sale chiar atunci cand intalneste obstacole. In concluzie cursul isi propune sa dezvolte capacitatea copiilor de a fi increzatori in fortele proprii de a se adapta usor la situatii si elemente particulare, unele dificile, de a-si exprima liberi emotiile si gandurile, eliminand autocenzura. Cursul se desfasoara pe grupe de 7-10 ani si 11-13 ani.

.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului :
  • copiii vor gasi cai multiple de afimare a propriei personalitati;
  • copiii vor capata abilitatea de a comunica fara dificultate, in mod asertiv;
  • gestionarea emotiilor in functie de situatiile intalnite;
  • constientizarea propriei stari emotive si capacitatea de o afirma;
  • comunicarea eficienta, depasirea propriilor bariere, timiditate, nesiguranta;
  • dezvoltarea creativitatii si capacitatii de a rezona pozitiv la stimulii externi;
  • abilitati sociale, capacitatea de a relationa cu colegii, cu parintii si cu cei de varsta sa sau mai in varsta.
Ce vom studia in cadrul cursului:

In cadrul cursului prin jocuri, miscare, exercitii educative, construire de povesti, simulare de situatii, vom provoca copilul sa gandeasca, sa isi defineasca limitele sa le depaseasca, ii vom lasa sa descopere cum sa isi gestioneze reactiile si sa isi exprime emotiile si cum sa identifice diferitele situatii ce le pot apare. De asemenea, vor invata ce inseamna o conduita sociala corecta, ce este responsabilitatea, indatoririle. Vor invata sa isi dezvolte expresivitatea personala sa isi identifice propriile resorturi creative pe care sa le dezvolte, vor intelege ce reprezinta comunitatea si cum trebuie sa se comporte in cadrul acesteia, vor invata sa fie increzatori in propria persoana si in propriile capacitati si astfel sa fie fericiti !

Durata cursului:

Durata cursului este de 8 sedinte, cate o sedinta pe saptamana, la cerere pot fi organizate sedinte suplimentare in masura in care potentialul de dezvoltare al grupului permite acest lucru.
 

Costul cursului*: 150 lei sedinta, o sedinta dureaza 2 ore

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
La absolvire se elibereazã diplomã de participarea din partea firmei de formare profesionala
 

Ce reduceri acordam:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

 

Inscriere curs

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top