Despre curs:

Cursul organizat de Profesional Top Training este dedicate celor ce activeaza in domeniul vanzarilor directe si care au nevoie de recunoastere oficiala a competentelor. De asemenea, este perfect valabil pentru cei ce doresc sa infiinteze o firma juridica cu obiect de activitate in domeniul comertului.
Va propunem un curs ACREDITAT, ce va poate aduce noi oportunitati in cariera. Tehnicile pe care cursul nostru de LUCRATOR IN COMERT isi doreste sa le prefectioneze, vor conduce la o mai buna interactiune intre lucratorul commercial si client.
Pentru o afacere pe cont propriu, aveti nevoie de cunostinte specific, dar si de certificatul pentru completarea dosarului de autorizare la Registrul Comertului. Formatorii nostril vor aborda si notiuni de contabilitate primara utile oricarui lucrator commercial.

 


 

IMPORTANT!!! Certificatul emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării, este o diplomă recunoscută la nivel national, dar și în orice țară din UE. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul Descriptiv, in care sunt specificate competentele dobândite la curs.

*** STUDII NECESARE : 10 CLASE

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • Comunicarea cu clienţii punctului de vânzare;
  • Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii punctului de vânzare;
  • Efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării;
  • Menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă;
  • Verificarea stocurilor, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare;
  • Raportarea activităţii de vânzare

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: