Despre curs:

Dezvoltarea organizatiei, oricare este tipul acesteia, reprezinta o preocupare permanenta a celor care o conduc dar si a celor care fac parte din aceasta, fiind singura garantie pentru stabilitate si succes. Dezvoltarea organizationala reprezinta o cale eficienta de a asigura o pozitie solida pe piata in care organizatia isi desfasoara activitatea. Problema dezvoltarii organizationale este o preocupare permanneta in zilele noastre, cu atat mai mult cu cat dezvoltarea economica si sociala cunoaste ritmuri galopante, motiv pentru care orice organizatie trebuie sa tina cont de acestea si sa se dezvolte in acelasi ritm.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • cunoasterea termenului de organizatie, precum si tipologiilor de schimbare ale acesteia;
  • managementul programelor de dezvoltare organizationala;
  • schimbarile ce le impune dezvoltarea unei organizatii;
  • construirea echipei eficiente ce va asigura dezvoltarea organizatiei;
  • metode de implementare a programelor de dezvoltare organizationala si acceptabilitatea acestora;
  • analiza proceselor interumane din organizatie;
  • dezvoltarea tehnostructurala a unei organizatii;
  • gestionarea bugetului propus.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Cursul va aborda teme importante si interesante pentru orice organizatie care este interesata de dezvoltarea acesteia si care nu gaseste metodele eficiente in acest sens, asadar cursul va aborda astfel de metode de dezvoltare, va aborda tema, cum, cand si cu cine trebuie dezvoltata organizatia, de asemenea, vom analiza si defini ce reprezinta o organizatie si de ce are aceasta nevoie de dezvoltare . Totodata, cursul abordeaza perspectiva identificarii echipei potrivite ce va conduce procesul de dezvolare organizationala, notiunea de team building, motivarea acesteia dar si pericolele de evitat. Cursul de dezvoltare organizationala asigura cunoasterea etapelor de dezvoltare a organizatiei, schimbarile ce le implica si gestionarea eficienta a acestor schimbari astfel incat sa nu aiba un impact negativ asupra acesteia.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: