Despre curs:

Cu totii vrem ca la interviurile de angajare sa fim cei selectati in detrimentul celorlalti, insa pentru asta trebuie avute in vedere un set de reguli si cateva mici trucuri pentru a reusi sa impresionezi un potential angajator. Cursul isi propune o abordare pragmatica a temei, cu jocuri de rol, pentru a instrui astfel participantii in aflarea celor mai bune metode de abordat la angajare. Desigur, pentru o abordare corecta a cursului se vor identifica tipologia candidatului dar si cateva tipuri de potentiali angajatori si tipuri de interviu la care poate lua parte pentru a studia cea mai buna metoda, aceea care conduce spre succes.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • definirea interviului si a potentialelor etape ale acestuia;
  • definirea pre-interviului;
  • identificarea tipurilor de interviu si abordarea corecta a acestora;
  • prezentarea corecta la interviu, imbracamintea adecvata tipului de interviu la care participam;
  • studierea profilului postului;
  • ascunderea emotiilor si a nesigurantei;
  • afisarea unei atitudini increzatoare si de castigator;
  • reguli de urmat in timpul interviului si dupa interviu;
  • raspunsul la intrebarile adresate de recrutor.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Cursul de prezentare eficienta la itnerviu isi propune sa defineasca tipurile de interviuri la care putem lua parte, astfel, intelegandu-le vom aborda mai lejer interviul la care participam. De asemenea, in cadrul cursului vor fi abordate si elemente privind pre-interviul, etapele interviului, vom cunoaste si vom intelege cum trebuie sa ne prezentam si sa ne „vindem” cat mai bine potentialilor angajatori. Cum raspundem eficient la intrebarile spinoase ce apar frecvent in procesele de recrutare ” ce salariu te motiveaza” si „ce te recomanda pentru postul acesta” si altele. Vom studia atitudinea ce trebuie abordata in timpul interviului dar si in relatia cu ceilalti candidati, gesturile, actiunile de urmat.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: