Despre curs:

Operatorul pe masini cu comanda numerica este o meserie din ce in ce mai cautata pe piata actuala a muncii din Romania! Precizia, calitatea constanta in prelucrare si volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele tehnologiei CNC. Majoritatea unitatilor de productie din diverse zone industriale detin masini operate numeric, iar pentru a lucre pe o astfel de masina trebuie obtinute cunostinte de prelucrare prin aschiere, reglare si minime cunostinte de mecanic, cunostinte ce pot fi obtinute in cadrul cursului nostru acreditat ANC. Masinile unelte cu comanda numerica computerizata sau CNC sunt masini unelte foarte performante de prelucrare: strung, freza, masina de gaurit, etc sau toate acestea la un loc.

 


 

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional Top Training sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • Introducere in sistemele de coordinate ale masinii unelte cu comanda numerica
  • Consola echipamentului Fanuc – domeniul de operare MASINA (MACHINE)
  • Programarea regimurilor de aschiere
  • Comenzi auxiliare de baza
  • Notiuni de compensare a sculelor
  • Notiuni de corectie a sculelor. Programe. Comenzi de deplasare de baza

 

Practica se realizeaza pe strunguri in 3 si 4 axe QuickTech GT4 / GT3, Boley BDN 160R si ECONOMOS IP 4000 (prelucrare metal, mase plastice si cauciuc)

Ce vom studia in cadrul cursului:

–-

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: