Despre curs:

Baza oricarei relatii de afaceri indiferent de durata acesteia o constituie negocierea, flexibilitatea aratata de parteneri constituie dovada de incredere si respect, indiferent de domeniul despre care este vorba. Evident, negocierea eficienta presupune ca punctul nostru de vedere sa primeze, astfel ca rezultatul sa fie unul satisfacator pentru partenerii de afaceri. Cursul „Tehnici de Negociere” isi propune sa asigure pentru participanti deprinderile necesare in vederea folosirii eficiente a artei negocierii, care sa fie astfel utilizata in favoarea noastra prin stabilirea unor strategii eficiente, coerente si prin surmontarea dificultatilor ce pot apare pe parcursul negocierii.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • capacitatea de atingere a obiectivelor propuse (target-urilor);
  • abilitatea de a crea situatii favorabile prin tehnica negocierii;
  • posibiltiatatea anticiparii si depasirii situatiilor dificile, tensionate;
  • maniera de stabilire a unei strategii de negociere;
  • capacitatea de cunoastere si de apreciere a partenerilor si tipurile acestora;
  • identificarea nevoilor, a punctelor slabe ale partenerului;
  • prevalarea punctelor forte, atuurilor ofertei proprii;
  • imbunatatirea abilitatilor de negociere atat in situatii competitive cat si de colaborare;
  • finalizarea negocierii, acordul;
  • studii de caz, exemple.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Analiza celor mai bune metode si tehnici de negociere, impreuna cu studiul asupra metodelor de persuasiune astfel incat acestea sa nu denote disperare sau slabiciune, impreuna cu etapele procesului de negociere si tipurile acesteia sunt doar cateva elemente ce vor fi abordate pe parcursul formarii profesionale. Desigur, jocurile de rol si aplicatiile practice vor avea un loc special in dinamica cursului, exersand astfel, sub coordonarea formatorului impreuna cu ceilalti colegi pentru deprinderea abilitatilor necesare unui bun negociator, care stie si poate sa puna in valoare punctele forte si reuseste sa minimizeze punctele slabe, astfel incat rezultatul final sa conduca spre obtinerea acordului partenerului.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: