Despre curs:

Consilierul pentru Dezvoltare Personala este persoana abilitata de a lucra cu acele persoane care intalnesc dificultati in dezvoltarea socio-profesionala oferind suportul necesar pentru a explora și depasi diverse stari, blocaje sau situatii ce impiedica evolutia personala si/sau profesionala. Asadar, Consilierul de Dezvoltare Personala ii indruma pe ceilalti sa devina independenti sa isi conduca singuri propria viata si propria cariera descoperind in fiecare calitatile si resorturile ce pot conduce la succes, insa cu pastrarea neutralitatii si impartialitatii celui care asigura consilierea.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • vom analiza metodele eficiente de consiliere a celor care necesita;
  • identificarea grupurilor tinta, a celor ce au nevoie de consiliere;
  • cunoasterea si abordarea corecta a relatiei consilier – consiliabil;
  • imbunatatirea capacitatii de intelegere si gestionare a relatiilor interumane profesionale si personale;
  • dezvotarea abilitatilor de facilitator in problemele interumane;
  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare si ascultare activa, atentie pentru detalii, capacitate de analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii diverse de persoane;
  • deprinderea unor abiltiati personale cum ar fi: calm, rabdare, atentia pentru client, perseverenta, gandirea pozitiva, onestitate, obiectivitate.

Ce vom studia in cadrul cursului:

In cadrul cursului vor fi studiate cele mai bune metode de consiliere, vor fi analizate diverse situatii ce pot aparea in procesul de consiliere, in functie de client, aprofundand metode de abordare a acestora, folosind calmul, perseverenta si gandirea pozitiva. Cum imbunatatim abilitatile de comunicare, dar si cum gestionam corect relatiile interumane. Totodata, in cadrul cursului vor fi studiate dezvoltarea abilitatilor personale, capacitatea de analiza si de sinteza, astfel incat sa fim capabili sa ii ajutam pe ceilalti eficient.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: