Despre curs:

Cursurile de Limba Franceza pentru copii se adreseaza copilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, grupe de maxim 8 persoane, corespunzatoare varstei dar si nivelului de cunostinte de la momentul inscrierii, sens in care, are loc o evaluare prealabila a nivelului de studii pentru a se stabili grupa aferenta. Cursul isi propune sa dezvolte cele 4 abilitati fundamentale necesare pentru cunoasterea unei limbi, respectiv, scris, vorbit, citit, ascultat, modalitatea de predare fiind una facila si usor asimilabila fara a da impresia participantilor ca se afla la scoala, fiind folosite metode variate, si mijloace moderne de predare, proiectorul, flipchartul, modelatul, desenul, jocuri de rol, descrierea unor situatii cunoscute. Majoritatea conversatiilor vor avea loc in limba franceza pentru a familiariza si participantii cu limba si pentru ca exprimarea in aceasta sa fie cat mai facila si accesibila.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • cunoasterea limbii franceze scris, citit, vorbit, ascultat;
  • capacitatea de a folosi limba franceza conform nivelului obtinut;
  • abilitatea de a comunica si intelege notiuni in limba franceza;
  • cunoasterea unor expresii si cuvinte extrem de uzuale si capacitatea de a le reproduce;
  • capaciatatea de a comunica fluent expresii si cuvinte uzuale;
  • cunoasterea termenilor folositi frecvent pe internet dar si in vacante;
  • abilitatea de a exprima fraze in limba franceza.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Pornind de la premiza ca prin exercitii usor asimilabile se pot obtine rezultate notabile, cursul isi propune sa aduca copiii foarte aproape de limba lui Shakespeare, cautand sa iasa din tiparele clasice de predare a unui curs, astfel ca, prin metode mai putin conventionale se vor asigura conditiile propice pentru a invata limba Engleza, usor, distractiv, placut si temeinic. Modalitatile variate de prezentare si expunere a diferitelor idei si notiuni vor constitui baza necesara pentru cunoasterea acestei limbi, mai exact, exprimarea, in scris, citit, vorbit, ascultat.

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: