Despre curs:

Jocul, dansul, imaginatia, creatia vor fi adunate toate si vor asigura garantia unor sesiuni educationale speciale prin care copiii isi pot exprima liber si firesc capacitatea de vorbire, mobilitatea, capacitatea de exprimare, de adaptare la anumite situatii, cursul asigurand in mod cert autocunoasterea participantilor prin stimularea spiritului creativ, imaginar, de socializare. Cursul de actorie se adreseaza pentru doua categorii de varsta 7-10 ani, respectiv 11-14 ani. Prin exercitii de dictie, de postura, de memorie, copii vor fi stimulati sa isi depaseasca limitele si vor pasi intr-o lume cu totul noua la limita imaginatiei, atingand sfere nebanuite si asigurand o dezvoltare a increderii in sine, a abilitatii de comunicare in public, precum si a capacitatii de adaptare sociala, inlaturand tracul si timiditatea.

Ce vom obtine in urma parcurgerii cursului:

  • dezvoltarea unui simt artistic si estetic;
  • capacitatea de vorbire cursiva si eficienta;
  • dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii;
  • dezvoltarea memoriei si a capacitatii de invatare si ascultare;
  • cunoasterea mediului inconjurator prin aprecierea corecta a rolului si locului sau;
  • dezvoltarea abilitatilor de dictie si prountie;
  • dezvoltarea abilitatilor sociale prin inlaturarea timiditatii.

Ce vom studia in cadrul cursului:

Cursul isi propune sa aduca jocul ca mijloc esential de studiu, jocul prin teatru, prin rol, prin exprimarea libera cu ajutorul unor personaje reale sau imaginare. Cunoasterea mediului inconjurator, intruchiparea diferitelor personaje va ajuta copilul sa-si descatuseze acele trairi si porniri ce vor fi astfel transformate intr-o maniera pozitiva, utila si benefica. Cursul va acorda un accent deosebit dictiei si capacitatii de exprimare, care vor fi corectate eventual, de asemenea sesiunile de curs vor fi structurate de asa maniera incat sa stimuleze creativitatea, capacitatea de adaptare la diverse situatii, precum si memoria copilului

Durata cursului:

Durata cursului se adapteazã în functie de participanti si de obiectivul propus a fi atins in cadrul cursului.
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.

Costuri & reduceri:

Se asigurã discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs.

Inscrie-te acum: