Consilier dezvoltare personala

Curs consilier dezvoltare personalaConsilierul pentru Dezvoltare Personala este persoana abilitata de a lucra cu acele persoane care intalnesc dificultati in dezvoltarea socio-profesionala oferind suportul necesar pentru a explora și depasi diverse stari, blocaje sau situatii ce impiedica evolutia personala si/sau profesionala. Asadar, Consilierul de Dezvoltare Personala ii indruma pe ceilalti sa devina independenti sa isi conduca singuri propria viata si propria cariera descoperind in fiecare calitatile si resorturile ce pot conduce la succes, insa cu pastrarea neutralitatii si impartialitatii celui care asigura consilierea.

Curs stabilirea obiectivelorStim ca vrem ceva dar nu stim exact cum sa obtinem, acel ceva este denumit mai corect obiectiv, tinta, target, asadar, cursul nostru isi propune sa faciliteze celor care il parcurg metode de eficientizare a timpului propriu prin stabilirea corecta si concisa a obiectivelor pe care si le propun, trecerea de la stadiul de vise, deziderate, la planul actiunii, prin trasarea corecta a planului de urmat in atingerea scopului vizat.

Curs stabilirea obiectivelor

Conflictul este parte a vietii noastre de zi cu zi si se iveste in diferite ocazii, fie ca ne certam cu prietenii, fie cu colegii de la servici, fie cu familia sau cu vecinii, insa ceea ce ne scapa adesea din vedere este ca acesta apare ca urmare a exprimarii propriei identitati ce difera de a celorlalti, astfel, de cele mai multe ori conflictele sunt normale. Ceea ce trebuie stiut este cum sa gestionam aceste tensiuni conflictuale, astfel incat sa nu degenereze in situatii critice si mai mult cum putem transforma o stare conflictuala intr-o situatie benefica pentru dezvoltarea personala sau a organizatiei. Pentru rezolvarea conflictului este nevoie de deschidere, disciplina, respect, tact si creativitate.

Curs comunicare in public

Va propunem ca in cadrul cursului de „Public Speaking” sa invatam maniera eficienta de expunere a unei prezentari publice, astfel incat auditoriul sa fie captivat si sa isi mentina interesul pentru ideile ce sunt transmise. Cursul isi propune sa pregateasca participantii in vederea utilizarii tehnicilor de comunicare eficiente, tehnici de gestionare a situatiilor aparute, evitarea emotiilor stanjenitoare, dar si coordonarea eficienta a participantilor dificili. Vor fi abordate teme privind pregatirea prezentarii, implicarea publicului, pastrarea interesului acestuia, utilizarea mijloacelor de transmitere a unei prezentari, audio, video, formule de adresare si gestionare a intrebarilor venite din partea publicului.

Curs tehnici de negociere

Baza oricarei relatii de afaceri indiferent de durata acesteia o constituie negocierea, flexibilitatea aratata de parteneri constituie dovada de incredere si respect, indiferent de domeniul despre care este vorba. Evident, negocierea eficienta presupune ca punctul nostru de vedere sa primeze, astfel ca rezultatul sa fie unul satisfacator pentru partenerii de afaceri. Cursul "Tehnici de Negociere" isi propune sa asigure pentru participanti deprinderile necesare in vederea folosirii eficiente a artei negocierii, care sa fie astfel utilizata in favoarea noastra prin stabilirea unor strategii eficiente, coerente si prin surmontarea dificultatilor ce pot apare pe parcursul negocierii.

Unde ne gasiti

Pitesti: 0784.045.025, 0784.333.777, fax : 0348.436.899,
Brasov: 0760.031.178, 0786.333.103, fax : 0368.466.565,
Bucuresti: 0786.333.100, fax : 031.436.11.43,
Valcea: 0765.708.877,
Slatina: 0786.489.888
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Inscriere curs

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top