Dezvoltare armonioasa copii

Curs parenting - cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor

Cursul de parenting are ca scop facilitarea unei relatii optime cu copilul in vederea dezvoltarii echilibrate a acestuia, a depasirii obstacolelor sau ridicarii eventualelor barierelor instalate, asadar o dezvoltare armonioasa a copilului, aspect dorit de catre toti parintii pentru puisorii lor. De asemenea, cursul urmareste instruirea parintilor care trebuie sa isi specializeze in permanenta relatia cu copii lor capatand abilitati noi, abordand o relatie de deschidere atunci cand se implica in viata copiilor, adoptand obiceiuri si atitudini adecvate pentru a se integra in cadrul relatiei parinte-copil.

Curs dezvoltarea armonioasa a copiilor

Dezvoltarea armonioasa a copilului presupune dezvoltarea mintii si corpului in perfect echilibru, astfel incat, acesta sa fie pregatit fizic si emotional pentru viitorul sau. Cursul este adresat pentru doua grupe, respectiv 7-10 ani si 11-14 ani, fiind axat pe antrenarea permanenta a capacitatii de gandire dar si a dezvoltarea capacitatii fizice. In cadrul cursului vor avea loc antrenamente fizice, exercitii de abilitati practice, competitii destinate stimularii capacitatii de gandire, concursuri, jocuri de grup ce au ca scop dezvoltarea psiho-sociala a copiilor, identificarea abiltiatilor acestora dar si inlaturarea eventualelor deficiente de comportament, cum ar fi agresivitatea, timiditatea, etc.

Curs engleza pentru copii

Cursurile de Limba Engleza pentru copii se adreseaza copilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, grupe de maxim 8 persoane, corespunzatoare varstei dar si nivelului de cunostinte de la momentul inscrierii, sens in care, are loc o evaluare prealabila a nivelului de studii pentru a se stabili grupa aferenta. Cursul isi propune sa dezvolte cele 4 abilitati fundamentale necesare pentru cunoasterea unei limbi, respectiv, scris, vorbit, citit, ascultat, modalitatea de predare fiind una facila si usor asimilabila fara a da impresia participantilor ca se afla la scoala, fiind folosite metode variate, si mijloace moderne de predare, proiectorul, flipchartul, modelatul, desenul, jocuri de rol, descrierea unor situatii cunoscute. Majoritatea conversatiilor vor avea loc in limba engleza pentru a familiariza si participantii cu limba si pentru ca exprimarea in aceasta sa fie cat mai facila si accesibila.

Curs engleza pentru copii

Cursurile de Limba Franceza pentru copii se adreseaza copilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, grupe de maxim 8 persoane, corespunzatoare varstei dar si nivelului de cunostinte de la momentul inscrierii, sens in care, are loc o evaluare prealabila a nivelului de studii pentru a se stabili grupa aferenta. Cursul isi propune sa dezvolte cele 4 abilitati fundamentale necesare pentru cunoasterea unei limbi, respectiv, scris, vorbit, citit, ascultat, modalitatea de predare fiind una facila si usor asimilabila fara a da impresia participantilor ca se afla la scoala, fiind folosite metode variate, si mijloace moderne de predare, proiectorul, flipchartul, modelatul, desenul, jocuri de rol, descrierea unor situatii cunoscute. Majoritatea conversatiilor vor avea loc in limba franceza pentru a familiariza si participantii cu limba si pentru ca exprimarea in aceasta sa fie cat mai facila si accesibila.

Curs desen si pictura copii

Imaginatia si creativitatea copilului trebuie in permanenta stimulate, astfel, ce metoda mai buna de stimulare poate fi decat arta? Cursul de pictura propus de noi se adreseaza pentru doua categorii de varsta 7-10 ani, respectiv 11-14 ani. In prima categorie, 7-10 ani fiind studiate elemente privitoare la tehnicile de desen, culoare si contrastele de culoare, cursul va fi sub forma unui joc, in care tinerii pictori vor putea sa isi exprime creativitatea, imaginatia si sa isi dezvolte abilitatile artistice. Cea de a doua categorie, 11-14 ani, va aborda pe langa notiunile de baza, culoare, contrastele, tehnici de lucru si notiuni de istoria artei, incursiune in lumea cuprinzatoare a picturii. De asemenea, vom studia diferitele parti anatomice pe care le vom reprezenta, volumetria, portret si vom realiza lucrari cu diferite materiale de lucru, acuarela, guase, carbune.

Curs actorie copii

Jocul, dansul, imaginatia, creatia vor fi adunate toate si vor asigura garantia unor sesiuni educationale speciale prin care copiii isi pot exprima liber si firesc capacitatea de vorbire, mobilitatea, capacitatea de exprimare, de adaptare la anumite situatii, cursul asigurand in mod cert autocunoasterea participantilor prin stimularea spiritului creativ, imaginar, de socializare. Cursul de actorie se adreseaza pentru doua categorii de varsta 7-10 ani, respectiv 11-14 ani. Prin exercitii de dictie, de postura, de memorie, copii vor fi stimulati sa isi depaseasca limitele si vor pasi intr-o lume cu totul noua la limita imaginatiei, atingand sfere nebanuite si asigurand o dezvoltare a increderii in sine, a abilitatii de comunicare in public, precum si a capacitatii de adaptare sociala, inlaturand tracul si timiditatea.

Curs dezvoltare personala copii

Tu stii cine e copilul tau? Ce poate? Ce abilitati are? Ce limite are? Acestea sunt intrebari la care poate multi nu gasesc raspuns, ca sa nu mai spunem ca multi nu si-au pus vreodata asemenea intrebari. Cursul propus de noi are ca obiective identificarea raspunsului la aceste intrebari, descoperirea eului personal al fiecarui copil si dezvoltarea acestuia, astfel incat abiliattile sale, capacitatea sa emotionala sa poata fi folosite in viata de adult. Important de stiut faptul ca, un copil cu o inteligenta emotionala dezvoltata isi gestioneaza mai bine emotiile, poate relationa corect cu ceilalti, stie sa fie asertiv, coerent in actiunile sale chiar atunci cand intalneste obstacole. In concluzie cursul isi propune sa dezvolte capacitatea copiilor de a fi increzatori in fortele proprii de a se adapta usor la situatii si elemente particulare, unele dificile, de a-si exprima liberi emotiile si gandurile, eliminand autocenzura. Cursul se desfasoara pe grupe de 7-10 ani si 11-13 ani.

Unde ne gasiti

Pitesti: 0784.045.025, 0784.333.777, fax : 0348.436.899,
Brasov: 0760.031.178, 0786.333.103, fax : 0368.466.565,
Bucuresti: 0786.333.100, fax : 031.436.11.43,
Valcea: 0765.708.877,
Slatina: 0786.489.888
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Inscriere curs

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Go to top