Dezvoltare organizationala

Curs negociere colectiva - contractul colectiv de muncaPrin intermediul acestui curs, ne propunem ca impreuna cu specialistii nostri, sa deslusim tehnica negocierii colective, pasii de urmat atunci cand urmeaza sa procedam la intocmirea contractului colectiv de munca, vom cauta sa raspundem pertinent intrebari, cum si cand intocmim contract colectiv de munca, cand mai au loc negocieri colective, este obligatorie aceasta negociere. De asemenea cursul isi propune sa analizeze si sa indrume cursantii, posibili actori sociali in vederea cunoasterii efectelor esuarii negocierilor colective, procedura de urmat in vederea declansarii grevei, etapele indermediare, precum si situatiile in care greva poate fi declarata ilegala sau anulata. Desigur vor fi definite partile negocierii colective.

Curs de comunicare interdepartamentala

Orice organizatie intalneste problema unei comunicari ineficiente intre departamentele acesteia, de cele mai multe ori, aceasta fiind cauza unor deficiente intalnite la auditurile specifice. Asadar comunicarea interdepartamentala trebuie sa fie eficienta, orientata spre cunoasterea si intelegerea nevoilor departamentelor societatii si rezolvarea acestora prin solutii eficiente, rezultatul unei munci colective. Comunicarea interdepartamentala eficienta reprezinta practic baza dezvoltarii solide a organizatiei astfel ca preocuparea institutiilor si organizatiilor pentru a o eficientiza justificata.

Curs strategii de Social Media

O importanta componenta astazi pentru atragerea clientilor o reprezinta mijloacele Social Media, Marketingul a fost revolutionat de mediul online, informatia raspandindu-se in zilele noastre la nivel global in cateva secunde, astfel ca folosirea eficienta si cunoasterea acestor mijloace de comunicare eficienta reprezinta o arma redutabila pentru cei care le stapanesc. Participantii la acest curs vor deprinde metode si mijloace promovare eficienta, vor intelege notiunea de campanie de marketing precum si strategia de implementare si de penetrare a acesteia pe pietele vizate.

Curs strategii de Social Media

Cursul Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR), urmareste sa deprinda companiile ce activeaza in Romania cu un concept atat de prezent in occident, acela de implicare activa a acestora in viata comunitatii ca baza de garantie atat a succesului comercial dar cel mai important a prestigiului in fata respectivei comunitati. Implicarea sociala este de foarte multe ori gresit indreptata si interpretata, tocmai pentru ca aceasta nu urmareste o structura bine definita si un parcurs bine gandit. Demarcatia dintre responsabilitate sociala si filantropie este una foarte clara, in sensul ca prima presupune un parteneriat si o strategie de durata cu actiuni repetate si bine structurate, pe cand filantropia, este acea actiune unica sau reluata sporadic de solutionare a unei nevoi imediate a comunitatii sau a unor indivizi.

Curs managementul conflictelor de munca

Mediul economic si de afaceri este afectat in ultima vreme de o crestere a conflictelor de munca, de discordii intre partenerii sociali care parca nu isi mai armonizeaza punctele de vedere. Cursul isi propune sa analizeze modalitatea de gestionare eficienta a conflictelor de munca, pornind chiar de la definirea si intelegerea acestora prin identificarea celor mai bune metode de dezamorsare ale acestora dar si parghii prin care putem evita conflictele de munca si efectele acestora. Cursul este util atat companiilor cat si institutiilor publice, persoanelor cu atributii de gestionare a personalului, dar si membrilor sindicatelor si salariatilor care doresc sa cunoasca maniera prin care un conflict de munca devine o unealta eficienta in afirmarea propriilor deziderate.

Curs dezvoltare organizationala

Dezvoltarea organizatiei, oricare este tipul acesteia, reprezinta o preocupare permanenta a celor care o conduc dar si a celor care fac parte din aceasta, fiind singura garantie pentru stabilitate si succes. Dezvoltarea organizationala reprezinta o cale eficienta de a asigura o pozitie solida pe piata in care organizatia isi desfasoara activitatea. Problema dezvoltarii organizationale este o preocupare permanneta in zilele noastre, cu atat mai mult cu cat dezvoltarea economica si sociala cunoaste ritmuri galopante, motiv pentru care orice organizatie trebuie sa tina cont de acestea si sa se dezvolte in acelasi ritm.

Curs cercetare disciplinara a angajatilor

Cursul isi propune sa abordeze pragmatic problematica cercetarii disciplinare a salariatilor, sub toate aspectele acesteia, atat cele legale, cat mai ales cele practice, astfel incat la finalul cursului, participantii sa inteleaga corect si sa aplice eficient sanctiunile disciplinare, prin efectuarea unei cercetari prealabile in concordanta cu uzantele interne ale firmei dar si cu legislatia muncii nationala.

Curs abordarea corecta a relatiei angajat-angajator

Tot mai frecvent in cadrul organizatiilor relatia angajat-angajator este una spinoasa, de ce nu chiar una antagonica, raporturile fiind daca nu reci cel mult dezinteresate ale unei parti fata de cealalta, ceea ce poate fi extrem de nociv pentru dezvoltarea profesionala a angajatului si satisfactia acestuia in ceea ce priveste locul de munca, dar poate fi periculor si pentru organizatie si angajator, care astfel nu isi identifica corect mijloacele si resursele umane pe care pot conta in abordarea corecta a situatiilor aparute in activitatea organizatiei.

Curs clauze speciale contract colectiv munca

Clauzele speciale la contractulu individual de munca reprezinta acele elemente suplimentare ce pot fi negociate intre parti si care stabilesc drepturi si obligatii suplimentare ce pot fi inserate in cuprinsul acestuia sau pot constitui acte aditionale, respectand insa prevederile legale, desigur, avand in vedere si dispozitiile art. 20 din Codul Muncii unde sunt enumrate cateva asemenea clauze, respectiv cea de neconcurenta, cea de mobilitate, formare profesionala, confidentialitate, insa legislatia dar si practica a identificat o seama de alte clauze speciale la contractul individual de munca, ce vor fi studiate si abordate pe parcursul cursului.

Curs recrutare eficienta

Pentru cei care doresc sa exceleze in domeniul recrutarii, un instrument eficient in acest sens il reprezinta cursul propus de noi, in urma caruia vom identifica si intelege mai bine etapele procesului de recrutare, aspectele legate de particularitati ce pot apare pe parcursul derularii acestuia, strategii de recrutare eficiente, precum si gestionarea provocarilor si dificultatilor ce pot aparea in cadrul sistemului de recrutare. Cursul se adreseaza atat celor care activeaza in domeniu, dar si celor care aspira sa ocupe un loc in activitatea de recrutor, fiind de asemenea un instrument eficient si bun pentru companii sa isi specializeze propriul personal in vederea obtinerii unui randament sporit in cadrul actiunilor de recrutare.

Curs operare Word / excel

Cunoasterea pachetului de operare Office si in special a celor doua componente ale sale, cel mai frecvent uzitate, respectiv Excel si Word, reprezinta uneori o garantie a unui loc de munca mai bun si mai bine platit, avand in vedere ca toate institutiile fie acestea publice sau private uziteaza calculul tabelar oferit de Microsoft Excel sau redacteaza documente in Microsoft Word sau programe dezvoltate pe seama acestora. Cursul Excel abordeaza toate versiunile recente din 2003 pana in prezent si iti permite sa te perfectionezi si sa dobandesti cunostinte temeinice intr-un domeniu foarte vast. Cursul este adresat atat persoanelor, cat si companiilor care doresc sa isi eficientizeze activitatea prin profesionalizarea salariatilor in lucrul cu aceste programe, indiferent de nivelul pe care acestia il au.

Curs inspector salarii

Cursul Inspector Salarii isi propune sa asigure participantilor cunoasterea corecta a metodelor de calcul a salariilor tinand cont de doua axiome importante, legislatia nationala in vigoare si structura si necesitatile diferitelor organizatii si institutii. Cursul extrem de util aduce in discutie exemple practice, implicand cursantii in procesul de calcul si elaborare state de salarii, de acordare a tichetelor de masa, precum si a fluturasilor.

Curs operare Revisal

Revisal sau Registrul de Evidenta Informatizata a Salariatilor este o aplicatie ce trebuie completata de catre toti angajatorii care au obligatia de a transmite datele conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. Necompletarea corecta si netransmiterea datelor genereaza amenzi usturatoare, care pot ajunge pana la 8.000 lei, de aceea departamentele resurse umane, acorda o deosebita importanta specializarii unei persoane care sa cunoasca aspectele privitoare la folosirea acestei aplicatii. Oferta noastra propune o dezvoltare a subiectului abordat general in cadrul cursului de Inspector resurse umane si o aprofundare a acelor elemente ce ridica destule semne de intrebare in activitate, situatii specifice, clarificari, cunaosterea exacta a modului de lucru, a elementelor de inserat, precum si a amenzilor pe care le genereaza. De asemenea cursul va aborda si relatia cu autoritatile dar si raportarile ce le genereaza aplicatia.

Curs elaborarea fisei postului

Fisa postului reprezinta un element important in ansamblul relatiilor de munca, definind locul si rolul unei persoane in structura de personal al unei organizatii. O fisa de post gresit inteleasa si desigur gresit intocmita, poate genera prejudicii societatii, prin aceea ca intinderea obligatiilor salariatului nu cuprinde toata aria acestuia de lucru, generand astfel pierderi, timpi morti si chiar litigii de munca cu rezultate nefavorabile pentru institutii. Reglementarea corecta a fisei postului conduce la o structurare mai buna a grilei de personal a societatii. Cursul se adreseaza atat companiilor si institutiilor publice care doresc sa isi specializeze personalul dar si persoanelor care doresc sa inteleaga si sa defineasca corect rolul si locul fisei postului, care doresc sa cunoasca maniera de intocmire, modificare, actualizare si implementare a fisei postului.

Curs elaborarea ROI - regulament ordine interioara

Regulamentul de ordine interioara este acel document prin care angajatorul reglementeaza si asigura parghiile necesare pentru functionarea societatii. Desi gresit inteles, Regulamentul de Ordine Interioara, nu se adreseaza exclusiv mecanismelor de gestionare si administrare resurse umane, insa acestea ocupa o mare parte. Asadar, Regulamentul de Ordine Interioara este un act care asigura garantia functionalitatea departamentelor si structurilor angajatorului prin urmarirea unor reguli clare si concise ce ar trebuii sa conduca spre acest rezultat. Cursul se adreseaza atat celor care activeaza in departamentele HR dar si celor care sunt interesati de domeniu asigurand abilitatile necesare pentru intocmirea corecta si in conformitate cu legislatia a Regulamentului de Ordine Interioara.

Unde ne gasiti

Pitesti: 0784.045.025, 0784.333.777, fax : 0348.436.899,
Brasov: 0760.031.178, 0786.333.103, fax : 0368.466.565,
Bucuresti: 0786.333.100, fax : 031.436.11.43,
Valcea: 0765.708.877,
Slatina: 0786.489.888
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top